Kayıtlar

Kasım, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

BALIMIZIN TAHLİL SONUÇLARINI DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNUYORUZ.

Resim
Kimsenin kazancında gözümüz yoktur.Sadece var olan bir gerçeği ortaya koymaktır amacım.Yaklaşık 7 yıldır Iğdır'ın Ağrıdağı etekleri olarak bilinen yerlerinde arıcılık yaparım. Balımızın katkısız saf ve kaliteli olduğunda şüphemiz yoktu,yinede Ege Üniversitesinde balımızın tahlilini yaptırdık.Gelen sonucu sizlerle paylaşacağım . (Not;İsteyenlere belgelerin hepsini mail olarak atabilirim.) Ahmet Gülen Analiz değerlendirmesi Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne göre asitlik, çiçek ve salgı balında en fazla 50 meq/kg olmalıdır.Analiz Sonucu elde edilen değer 17meq/kg Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne göre pH 3,5-5,5 arasındadır olmalıdır. Analiz Sonucu elde edilen değer  pH: 4.11 Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne göre nem en fazla % 20 oranında olmalıdır. Analiz Sonucu elde edilen değer  nem %15 Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne göre Cl3 değerleri arasındaki fark -1,0 veya daha pozitif olmalıdır. Analiz Sonucu elde edilen değer  C13: -0.20 Türk Gıda Kodeksi B