BAL ÜRETİCİSİ RUHSATI İLE PLAKALARI ALDIK.


İşletme defteri ve bal üreticisi ruhsatını aldık.Bugün arıcılar birliği hesabınada 100 tl yatırdık bakalım desteklemeden ne kadar faydalanabileceğiz.Arıların plakalarınıda aldık 60 tl de oraya verilecek,işletme defterinede 20 tl verdik ooo epey masrafı varmış bu işin.

Yorumlar

hayırlı olsun diyorum umarım ki sizin için en güzeli olur.. merak ettim ana memesi var dediğiniz kovan ne oldu ondan ana arı cıkmasınin imkansız olduğunu ona artık yeni ana kabul ettirmeninde zor oldugunu yazmıştım size okudunuzmu yorumumu o koloninin durumunu merak ettim yalancı anaya kaçmış anlattıklarınıza göre umarım o kovanda düzelir
AHMET GÜLEN dedi ki…
Allah razı olsun.Sorduğunuz kovana pazar günü tekrar baktım durumda bir değişiklik yok,benim anlamadığım arıcı bir kardeş ben yokken bakmış ve anaarının felçli iş yapamaz durumda olduğunu görmüştü,şimdi ana olduğu halde yalancıya kaçma ihtimalı varmı.Önümüzdeki pazara kadar arılığa gidemeyeceğim pazar eğer aynı durum devam ediyorsa başka kovandan kapalı yavru ve kapalı ana memesi vermeyi düşünüyorum.Tabi tutup tutmayacağınıda bilmiyorum.Ben sezon başında şöyle bir karar almıştım artırmayacağım eksiltmeyeceğimde onun için bu kovanı kurtarmam lazım.Tabi allahın izniyle.Allaha emanet olun.
UNUTMAZSOY ARICILIK dedi ki…
İşletmeniz hayırlı olsun.İnşallah emeklerinizin ve masraflarınızın karşılığını alırsınız.Selamlar...
AHMET GÜLEN dedi ki…
Güzel duanız için çok teşekkür ederim sayın unutmazsoy bey,allah sizin işlerinizin karşılığınıda bereketli kılsın.Allaha emanet olun.
İlhami Uyar dedi ki…
Sayın Gülen,hayırlı uğurlu olsun,umarım zamanla bizim yöneticilerimizde destekleme ve diğer konularda AB normlarına uyum sağlıyacaklardır,işlerinizde başarı yaşamınızda sağlık dileklerimle,kolay gelsin.
AHMET GÜLEN dedi ki…
İlhami bey çok teşekkür ederim.İnşaallah değindiğiniz sorunları,dikkate alacak birileri çıkacaktır.Allaha emanet olun.

Bu blogdaki popüler yayınlar

BALIMIZIN TAHLİL SONUÇLARINI DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNUYORUZ.

2016 İLKBAHARIN İLK ÇİÇEKLERİ

FORMİK ASİT UYGULAMASIN'DA GÖRÜLEN ZARARLAR.